Έναρξη Εγγραφών στο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στο Manual Therapy, 2020-2022

News

Το Cyprus Institute of Orthopaedic Manual Therapy (CY – OMT), ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στο Manual Therapy (ΜΠΕΜΤ) για την περίοδο 2020 – 2022. Για την μέγιστη υλοποίηση των μαθησιακών στόχων του ΜΠΕΜΤ, ο αριθμός των υποψήφιων ΟΜΤ θα είναι και φέτος αρκετά περιορισμένος ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η ημερομηνία έναρξης του πρώτου τριημέρου του ΜΠΕΜΤ είναι η Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020. Συνοπτικά, το ΜΠΕΜΤ περιλαμβάνει συνολικά:

  • την διεξαγωγή 15 τριήμερων μπλοκ μαθημάτων συνολικής διάρκειας 376 ωρών θεωρητικής και εργαστηριακής διδασκαλίας
  • την κλινική άσκηση διάρκειας 3 εβδομάδων εκ των οποίων οι 2 εβδομάδες κάτω από την επίβλεψη ενός Orthopaedic Manual Therapist (OMT)

Η συνολική διάρκεια διεξαγωγής του ΜΠΕΜΤ υπολογίζεται στους 16 – 18 μήνες, η διεξαγωγή του κάθε τριήμερου μπλοκ μαθημάτων θα λαμβάνει χώρα στη Λευκωσία ενώ η ατομική κλινική άσκηση στην πόλη διαμονής του κάθε υποψήφιου ΟΜΤ.

Οι στόχοι, η φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά του ΜΠΕΜΤ έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και εισηγήσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Manual Therapy (IFOMPT).

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν την εγγραφή τους στο ΜΠΕΜΤ (2020-2022), θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την Φόρμα Συμμετοχής .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

Tel: +357 99931840 (mob)
Email: info@cy-omt.com
Website: www.cy-omt.com
Facebook: https://www.facebook.com/cyomt/

Εκ μέρους της εκπαιδευτικής επιτροπής του CY – OMT

Μιχάλης Ευσταθίου

Menu